BEDRIJVENGIDS   |   BOLLYWOOD   |   DATING   |   FORUM   |   HINDU   |   RINGTONES   |   TV

Indian Feelings

zaterdag 18 november
2017

Nanhe Jaisalmer

Nanhe Jaisalmer

Bobby Deol in een geweldige rol als... Bobby Deol!!! Wie er gewend aan is geraakt dat Bobby Deol altijd in het bijzitje zit toe te kijken terwijl de held van de film er met alles vandoor gaat heeft het deze keer te bezuren. Bobby Deol is in de hoofdrol met een fantastische partner Dwij Yadev als Nanhe Jaisalmer.

Een geweldige film over dromen en hoop die een mens staande houdt door zijn hele leven. Nanhe Jaisalmer is de 10 jarige kostwinner van zijn familie bestaande uit moeder en zus, wonende te Rajasthan. Samen met zijn kameel Raja brengt hij toeristen op safari, terwijl hij hun entertaint met zijn bruisende verhalen. 's Avonds komt hij terug naar huis waar zijn kamer van top tot teen is versierd met posters en foto's van zijn 'Dost' Bobby Deol. Hij droomt ervan om op een dag te kunnen reizen naar Mumbai om zijn dost Bobby Deol te mogen ontmoeten. Iedere avond weer laat hij zijn zus een brief schrijven waarin hij heel zijn dag verteld aan zijn enige echte 'dost' Bobby Deol. Wanner op een dag Nanhe hoort dat Bobby Deol komt naar de kleine stadje waar hij woont voor zijn nieuwste film zijn al zijn wensen vervult. Heel zijn leven veranderd ook daadwerkelijk wanneer hij een paar dagen daarna een paar mannen helpt hun auto van de zand te trekken in de bergen, en Bobby Deol uit de auto stapt wanneer hij de naam Nanhe Jaisalmer hoort.

Een film vol kleurrijke karakters en een geweldig verhaal over hoe belangrijk het is om dromen te hebben, en voor die dromen te gaan. Zeker een aanrader als je een keertje met de hele familie een gezellige maar toch inspirerende film wilt kijken. De duo Bobby Deol en Dwij Yadev is zeker het herhalen waard!!!

Cast:
Bobby Deol
Katrina Kaif
Dwij Yadav
Prateeksha Lonkar
Sharat Saxena
Bina Kak
Rajesh Vivek
Rushita Singh
Vivek Shauq

Nejla Karatas

+/- Schrijf reactie
Uw contact gegevens:
Reacties:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s

Meer Indian Feelings

Bollywood

COLUMNS

LIEFDE & RELATIE

LIfestyle

Bollywood

Ayesha

Columns

Columns

Liefde & Relatie

Liefde & Relatie

Lifestyle

Lifestyle

Special

Special
Copyright 2001 Indian Feelings. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Inloggen of Registreer

Zit je op Facebook? Wij ook! Vergeet je ons niet te liken op www.facebook.com/IndianFeelings

Maar je hoeft je dan ook niet te registeren, je kunt eenvouding inloggen met je Facebook account.

Inloggen met je FaceBook account.


Inloggen

Registreer

Registratie
or Annuleren