BEDRIJVENGIDS   |   BOLLYWOOD   |   DATING   |   FORUM   |   HINDU   |   RINGTONES   |   TV

Indian Feelings

zaterdag 18 november
2017

Biografie: Upen Patel

Biografie: Upen Patel

Upen was in korte tijd heel bekend in India met zijn modellenwerk. Hij heeft samen met Udita Goswami is een muziekvideo geplaybackt op het remix nummer à¯.¿.½Kya Khoob Lagti Hoà¯.¿.½. Daarnaast was hij ook te zien in de videoclips à¯.¿.½Sun Sahiba Sunà¯.¿.½ en à¯.¿.½Bindiya Chamkegià¯.¿.½. Upens eerste film was 36 China Town samen met Kareena Kapoor en Shahid Kapur. Deze film werd in de boxoffice een grote hit. Hij heeft ook in Namaste London samen met Akshay Kumar en Katrina Kaif gespeeld. Ook deze film was een grote top op de box office. Maar zijn derde film Shakalaka Boom Boom was op de boxoffice heel laag, zelfs lager dan verwacht. In 36 China Town wist Upen dat iemand anders zijn stem zou inspreken. In Shakalaka Boom Boom was het ook door iemand anders gedaan, maar voor Upen zelf was dit natuurlijk de reden om erg kwaad te worden.

Zijn hobbyà¯.¿.½s zijn: dansen, acteren, boeken lezen & trainen/fitnissen. Hij houd van lis R&B en Hiphop. Zijn favoriete plaats in Engeland is Londen & the Caribbean en in India is het Goa, Ooty & Cochin. Je zult Upen veel in Armani en Diesel gekleed zien, omdat deze zijn lievelingsmerken. Upen eet het liefst uit de Italiaanse keuken. Hij eet dan creamy pasta met witte saus met champions en kip. Als hij trek heeft in snoep of koekjes eet hij chocochips koekjes. Hij houd ook van vis, kip en salades.

Wist je datà¯.¿.½. - als Upen geen tijd heeft om zich om te kleden zijn voorkeur uitgaat naar een witte blouse met een jeans;
- Upen in 2003 de MTVà¯.¿.½s face award heeft gewonnen;
- Upen vier keer per week traint. Voor zijn body traint hij anderhalf uur, daarnaast volgt hij een dieet;
- Toen Upen klein was zijn moeder een paar fotoà¯.¿.½s van hem naar een modellenbureau had opgestuurd, en hoewel hij het toen niet serieus nam, hij zijn moeder hier nu wel dankbaar voor is;
- Upen les krijgt om Hindi te leren en om te dansen, van de assistente van top choreograaf Farah Khan.

Santoesha Autar

  • een gast

    Hoi, hmmm Upen Patel! He's cute. Ehm...ik hoop niet dat je het verkeerd opvat, maar er zijn een aantal stukken in je artikel niet zo lekker lopen. Bijv. " In 36 China Town wist Upen dat iemand anders zijn stem zou inspreken. In Shakalaka Boom Boom was het ook door iemand anders gedaan, maar voor Upen zelf was dit natuurlijk de reden om erg kwaad te worden". Ik weet niet precies waarom je beide films in twee zinnen moest noemen, ik neem aan dat je een punt probeert te maken, maar welk punt? Ik vind het als ik heel eerlijk moet zijn, niet zo "volwassen" geschreven. Is niet erg, maar indianfeelings moet zijn ingezonden artikelen toch wel wat beter controleren denk ik. Verder leuk dat je dit doet, veel succes in de toekomst. Je wordt vast een goede indianfeelings journaliste ;)

  • koeki

    weet iemand wat upen betekent?
    Ik wil het graag weten.

+/- Schrijf reactie
Uw contact gegevens:
Reacties:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s

Meer Indian Feelings

Bollywood

COLUMNS

LIEFDE & RELATIE

LIfestyle

Bollywood

Ayesha

Columns

Columns

Liefde & Relatie

Liefde & Relatie

Lifestyle

Lifestyle

Special

Special
Copyright 2001 Indian Feelings. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Inloggen of Registreer

Zit je op Facebook? Wij ook! Vergeet je ons niet te liken op www.facebook.com/IndianFeelings

Maar je hoeft je dan ook niet te registeren, je kunt eenvouding inloggen met je Facebook account.

Inloggen met je FaceBook account.


Inloggen

Registreer

Registratie
or Annuleren