Badmode


Body & BeautyOok al is het nog veel te koud voor bikini’s en badpakken in ons koude kikkerlandje, de vakanties beginnen eraan te komen en voordat je het in de gaten hebt is het weer zomer! De bikini’s en badpakken kunnen dus weer massaal uit de kast worden getrokken! Nu kan het zijn dat je op je oude bikiniset bent uitgekeken. Geen nood, want er is keuze genoeg voor de komende zomer. Veel vrolijke kleuren en prints. “Let it swing this summer!”

Body & BeautyDe trends

Lange tijd waren er niet zoveel leuke bikini’s en badpakken. Veel vrolijke kleuren, metallics, verrassende kleurcombinaties en exotische prints. De keus van het soort bikini of badpak is ook enorm gegroeid. Wil je een bikini met verstevigende cups of juist een triangel bikini of kies je dit jaar voor een bandeau of tankini (bikini met tanktop i.p.v behaatje). Veel dierenprints en exotische prints zijn er te zien en ook de jaren zeventig zijn terug te vinden. Denk vooral aan de grote bloemenprints en de gehaakte bikini. Met kleur wordt ook flink gespeeld. Zeer verrassende kleurcombinaties (rood en rose, bruin en oranje) doen hun intrede en de metallics doen het ook nog altijd goed. Swingende badmode dus komende zomer!

Accessoires

Tegenwoordig zijn accessoires niet meer weg te denken uit het modebeeld. Dit geldt ook voor de badkleding. Bij de meeste bad outfits zijn er tegenwoordig leuke, transparante broeken verkrijgbaar of bijvoorbeeld hippe rokjes. Prachtige pareo’s, slippers, sjaaltops, strandtassen en zonnebrillen maken je strandoutfit helemaal compleet zodat je er tot in de late uurtjes nog tip top uit kan zien. Vooral de zonnebril blijft in de zomer natuurlijk een hot item. De grote en gekleurde brillen blijven, maar nieuw dit jaar zijn de kleinere meer “sophisticated” modelletjes, heel chic!

Welk badpak bij welk figuur?

Vind je het moeilijk om het juiste badpak aan te schaffen omdat je enkele lichaamsdelen liever wilt bedekken, dan zijn er hier enkele tips waar je rekening mee kunt houden:. 

  • Kleine borsten: Tegenwoordig zijn er veel push-up bikini’s waarvan de vulling heel “natuurlijk” overkomt en dus een hele mooie oplossing kan geven. Bewerkingen op het bovenstukje laten je borsten groter lijken. Breedtestrepen op borsthoogte maken je borsten optisch groter.
  • Grote borsten: Een bandeau laat de schouders van je lichaam breder lijken en dus je borsten iets smaller. Er zijn zelfs bandeaus met “ingebouwde” bh voor extra ondersteuning. Het merk Beachlife verkoopt deze bandeaus bijvoorbeeld. Een V-hals in een halterbikini werkt versmallend en diagonale strepen verleggen de aandacht naar andere delen van het lichaam.
  • Geen taille: Met een donker dessin in je taille lijkt deze slanker en geeft zo meer vorm. Lijnen in de lengte met een mooie verwerking van de cups geeft ook een versmallend effect.
  • Brede heupen: Met een mooie pareo om je middel bedek je je heupen en billen en het kleedt mooi af. Een broekje tot in je taille verminderd het “verschil” tussen taille en heupen. Met een dessin over je borsten verleg je de aandacht naar boven.

Felisha Kariman

multidating

Reacties
  1. Reply
    Gast
    juli 26, 2005 om 8:51 pm

    :sigh :zzz :upset 😉 :grin :roll :eek 😕 :cry 🙁 😉 8) :p 😡

    Schrijf een reactie


    Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

    Register New Account
    Wachtwoord opnieuw instellen